Alumínium függönyfal a homlokzat takarására. Modern megjelenés

Az alumínium függönyfal, modern és látványos megoldást nyújt épületek homlokzati borítására. Ismerje meg az alumínium függönyfal előnyeit!

Hőszigetelés

Az üveg rosszul vezeti a hőt és az áramot, tehát jó szigetelő.

Üvegezés

Az üveg rosszul vezeti a hőt és az áramot, tehát jó szigetelő.

Modern

Azon túl, hogy szép, elegáns, és modern, még a komfortérzetünket is befolyásolja.

Üvegportállal vagy alumínium függönyfal-akkal könnyen elérhetjük célunkat, és a hőszigetelésben sem kell kompromisszumot kötnünk. Az általunk használt függönyfal rendszer beépítése akár passzív házak esetén is lehetséges.

Miért érdemes függönyfal/üvegportált építeni? Azon túl, hogy szép, elegáns, és modern, még a komfortérzetünket is befolyásolja. Általa nagyobbnak tűnik a belső tér, mintha venne egy nagy levegőt a nappali. Közvetlen kertkapcsolatot teremt a lakás, és az udvar vagy terasz között. Nyáron kiköltöztethetjük az étkezőt a kertbe, vagy amihez éppen kedvünk van.

Az üveg szerintünk a legizgalmasabb építőanyag. Nem hiszi? Az üveg szilárdsága nagyobb mint az acélé! Gondoljon csak az üvegszálas anyagokra, vagy az üveghidakra. Az üveg egyszerre modern és klasszikus. Lehet rózsaablak egy templomban, vagy egy függönyfal egy modern pláza teljes homlokzatán, vagy akár egy váza is. Sőt! Alu függönyfal. Az üveg már az ókorban is pontosan ugyanúgy készült mint ma: szilícium tartalmú homokból, hevítéssel. Csak a gyártás menete lett gépesítve, a technológia ugyanaz. Az üveg rosszul vezeti a hőt és az áramot, tehát jó szigetelő. Mindig fontos építőanyag volt az emberiség történelme során, csakúgy mint a fa.

Csakhogy amíg a fa manapság kezd kimenni a divatból (már csak környezetvédelmi okok miatt is) az üveg határozottan reneszánszát éli. Alu függönyfal vagy alumínium üvegportál esetén egy olyan tartós megoldást kapunk, ami hosszú ideig megőrzi tulajdonságait. „Nem kér enni”, ahogy mondani szokták, míg a fa nyílászárókat két-három évente kezelni kell, a kártevő irtásról gondoskodni szükséges.

Alumínium Függönyfal csomópont

A fa megjelenés iránt rajongó ügyfeleink se csüggedjenek! A portál lehet antracit szürke, fehér, bármilyen RAL színű, vagy többféle faerezetes is. Nem tudja eldönteni, hogy melyik illik legjobban az Ön otthonához? Nem gond. Felmérést végző kollégáink visznek magukkal színmintát, így azt a helyszínen választhatják ki, nyugodtan odapróbálhatják a falakhoz, a ház többi nyílászárójának színéhez.

Alumínium szerkezetű üvegfalak, és alumínium függönyfal-ak gyártása már 10 hét alatt is lehetséges beépítéssel együtt. Nem kell sokáig várakoznia, a gyönyörű látványra. Sőt, cégünknél már érintés mentesen, otthonról is szerződhet. Kérjen árajánlatot online, elegendő csupán a körülbelüli méreteket megadni. Ezt követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, és átbeszélik a részleteket. Pontos ajánlatot helyszíni felmérés után tudunk adni. A felmérés ingyenes és nem jár szerződési kötelezettséggel sem.

További függönyfal munkáink ide kattintva is megtekinthetőek. Bármilyen kérdés esetén bátran keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Kérjen árajánlatot most alumínium függönyfal-ra!