Rólunk

Rólunk az a hír járja, hogy nyílászáró gyártása mellett, télikert beépítéssel, előtető készítéssel, medencefedéssel és terasz beépítéssel is foglalkozunk. Ez a hír igaz!

Ön valószínűleg ablak, télikert, nyílászáró beszerelés előtt áll, esetleg ajtót szeretne vásárolni. Megnyugtatjuk, jó helyen jár. Cégünk a PARTNER-DOORS Kft. ajtó, ablak és egyéb nyílászárók, télikertek beépítésével, értékesítésével foglalkozik, az ország egész területéről várjuk leendő vásárlóinkat.

TERMÉKEINK elsősorban, gyártott termékek: Télikertek, ajtó, ablak, műanyag nyílászáró. Forgalmazott termékeink: redőny, reluxa, rovarháló, egyéb árnyékolók, beltéri ajtók, garázskapu, tetőtéri ablakok. Tekintse meg kínálatunkat.
A termékeink és szolgáltatásaink részletes leírását a megfelelő menüpontokban találja meg. Amennyiben megtalálta a kívánt terméket, kérje árajánlatunkat a kapcsolat oldalon keresztül, telefonálhat ahol szakképzett kereskedőink készséggel állnak rendelkezésére, és a helyszínre is kimennek meg is tekintheti a kiválasztott ablak vagy ajtó típus mintáit.
Tovább olvasom
Cégünk már több mint 10 éve foglalkozik télikertépítéssel. Kezdetben csupán műanyagtokos alumíniummerevítéses elemekből álló egyszerűbb kialakítású télikerteket gyártott. Az idő elteltével megismerve a piaci igényeket, igényesen megtervezett alumíniumból álló télikertgyártásba kezdett. A cég már ezen a területen is nagy tapasztalattal rendelkezik, a minőségi alapanyagok, a szakértelem és gondos tervezés jellemzi a Partner-Doors Kft.-t.
Tovább olvasom

Egy ablak vásárlása akár 30-40 évre szóló választás! Szeretné a lehető legjobb döntést meghozni?

Szánjon rá fél órát és nézze át weboldalunkat, ismerkedjen meg a télikertek anyagaival, féleségeivel, ablakok és ajtók típusaival, referenciánkkal és eladóink be is mutatják Önnek a kívánt nyílászárót, télikerteket.

ÉRDEKLŐDIK TERMÉKEINK IRÁNT?